Must Attend Event: Friends of Search 2018 (+ 20% korting!)

De top van de Search wereld staat op 8 februari op Friends of Search 2018. Het programma is bekend en deze line-up mag je echt niet missen. In dit artikel vertel ik je meer over het FOS-event en vind je ook een kortingscode voor de laatste tickets!

Vijfde editie Friends of Search

Organisatoren DDMA en IAB vieren dit jaar het vijfde jubileum van het jaarlijkse congres van de Europese Search sector. Op 8 februari word je helemaal bijgepraat over de laatste ontwikkelingen op het gebied van zoekmachinemarketing. Met maar liefst 700 aanwezigen (een recordaantal!) belooft de jubileumeditie drukbezocht te worden.

Friends of search programma

Fantastische line-up & masterclasses FOS2018

Het programma van Friends of Search 2018 bestaat uit de top drie specialisten uit de PPC Hero Top 25: Purna Vrij (Microsoft), Larry Kim (Mobile Monkey) en Daniel Gilbert (Brainlabs). De keynotes worden verzorgd door James Whittaker (Microsoft) en Wil Reynolds (Seer Interactive).

Dit jaar worden er ook drie masterclasses aangeboden onder leiding van Barry Adams (Polemic), Jes Scholz (Ringer AG) en Pierre-Olivier Camus (Google). De masterclasses zijn bij te wonen door een select groepje bezoekers. Er is slechts plaats voor 60 personen, dus op=op!

Ochtendprogramma

Ruben Milne (Personal brand coach / public speaker) opent de drukke agenda met een korte introductie waarna James Whittaker van Microsoft de eerste keynote verzorgt. Daarna gaan de bezoekers uiteen in parallelsessies of een masterclass:

Na een korte break met een goede kop koffie of thee worden er vier back-to-back parallelsessies aangeboden.

Middagprogramma

Na de lunch start Larry Kim van Mobile Monkey met zijn keynote over de beste Paid Search strategies in 2018.  Daarna bestaat de middag volledig uit de volgende parallelsessies:

Dan is er tijd voor een hoognodige break waarin je even kunt bijpraten met Search-collega’s voor we verder gaan met de laatste vier  sessies:

De Masterclasses van Friends of Search 2018

Heb je het geluk om een masterclass bij te wonen? Dan kun je in de middag je Search-hart ophalen bij Barry Adams (Polemic) om 14:50 uur in zaal drie. In een half uur praat hij je bij over Technisch SEO in het nieuwe jaar. Liever meer leren over Social media? Dan kun je het beste de masterclass van Jes Scholz (Ringier AG) bijwonen om 15:45 in zaal 3. De international Digital Director praat je in dit half uur bij over de drie pilaren voor de toekomst van social media.

Friends of search 2018

98,5% van de bezoekers raadt Friends of Search aan

Lennert de Rijk, director Benelux & Nordics bij Metapeople Netbooster (medeorganisator FOS)

“Friends of Search staat bekend om de kwaliteit van de presentaties. 98,5% van de bezoekers zou een vakgenoot aanraden Friends of Search te bezoeken. Een percentage waar we heel trots op zijn”

Friends of Search is al jaren hét niet te missen event voor marketeers en SEO/SEA specialisten in de Benelux.

Friends of Search 2018

Ook naar Friends of Search 2018?

De Earlybird tickets vlogen de deur uit en er zijn nog een beperkt aantal tickets beschikbaar. Wil jij er ook bij zijn? Bestel jouw tickets voor Friends of Search 2018 met 20% via deze link. Dan zien we jou op 8 februari! Heb je nog vragen? Stel ze hieronder.