Nieuws: HubSpot opent EU Datacenter

Als HubSpot-partner brengt Traffic Builders je op de hoogte van het laatste nieuws omtrent HubSpot-software en inbound marketing. Vandaag kunnen we nieuws delen dat HubSpot het eerste regionale datacenter in de Europese Unie lanceert. Hiermee biedt HubSpot een oplossing voor de toenemende bezorgdheid over waar gegevens gehost en opgeslagen worden. Dit is een steeds belangrijker thema vanwege de afwijkende regel- en wetgeving ten opzichte van bijvoorbeeld de US (waar het hoofdkantoor van HubSpot zich bevindt).

Waarom gebeurt dit nu?

Europese HubSpot-klanten vragen al een aantal jaar om regionale dataopslag en het belang hiervan is toegenomen naarmate de regelgeving verandert (en blijft veranderen). Veel HubSpot-partners en klanten geven aan zich veiliger en stabieler te voelen met dataopslag in de regio.

Voordelen datamigratie naar HubSpot EU Datacenter

De belangrijkste voordelen van de datamigratie:

  • Het stelt HubSpot-klanten in staat om data op te slaan in de EU
  • Het verbetert de latentie en betrouwbaarheid voor klanten die ver van de VS verwijderd zijn

Vanaf wanneer is het EU Datacenter in gebruik?

  • Nieuwe HubSpot-klanten kunnen vanaf juli 2021 gebruik maken van het EU Data Center.
  • Voor bestaande klanten bouwt HubSpot momenteel aan de mogelijkheid om bestaande data zo naadloos mogelijk naar het nieuwe EU-datacenter te migreren, dit zal begin 2022 beschikbaar zijn.

Wil je meer weten over het nieuwe HubSpot EU datacenter? HubSpot heeft een FAQ opgesteld.

Wat is HubSpot?

Voor commerciële teams in bedrijven is HubSpot kort samengevat een alles-in-één platform. Het brengt sales, marketing en service bij elkaar en zorgt dat zij elkaar kunnen versterken. Centraal in het platform staat een CRM, dat vanuit alle hubs (sales, marketing en service zijn ieder een eigen hub) benaderbaar is. Traffic Builders is een van de weinige partners van HubSpot in Nederland en neemt je graag mee in de wereld van HubSpot inbound marketing. Traffic Builders werkt zelf ook met Hubspot voor o.a. campagnes en marketing automation.

Wat is inbound marketing?

Heel simpel gezegd is inbound marketing het contact leggen met je potentiële en bestaande klanten door ze op het juiste moment de content te bieden waarnaar ze op zoek zijn in plaats van het pushen van een boodschap op een ongeschikt moment. Dit past naadloos binnen onze werkwijze van het REAN-marketingmodel. Attract, Engage en Delight zijn de sleutelwoorden voor inbound marketing.

Traffic Builders is HubSpot Partner

Benieuwd hoe inbound marketing en HubSpot bijdragen aan jouw bedrijfssuccessen? We vertellen je graag meer over de vele mogelijkheden. Als Hubspot Partner kunnen we je daarnaast begeleiden bij de inrichting van de software en alle mogelijkheden die het CRM-systeem biedt.