Niels Bijvoet 01 juni 2010 / Traffic Builders nieuws
Leestijd: 2 minuten

Op donderdag 10 juni vindt voor de 7e keer Search Marketing Thursday plaats, de 2-maandelijkse zoekmachinemarketing update van IAB Taskforce Search. Locatie: Meeting Plaza (Utrecht). Behandeld worden weer de laatste cases, trends en ontwikkelingen op het gebied van zoekmachinemarketing. De presentaties gaan deze keer in op Search Metrics en Google’s Rich Snippets.

Als je gratis meer wilt weten over zoekmachinemarketing

De derde Search Marketing Thursday van 2010 biedt zoals altijd een interessant programma. Bezoekers zijn welkom in Meeting Plaza (Utrecht) vanaf 15:45 uur, waarna om 16:00 uur wordt gestart. Vanaf 17:30-18:00 uur wordt er geborreld. Search Marketing Thursday is gratis toegankelijk voor leden en niet-leden van IAB Taskforce Search (max. 2 personen per organisatie). Je moet je vooraf wel even aanmelden.

Programma Search Marketing Thursday, 10 juni 2010

De eerste twee edities van dit jaar werden goed bezocht en de reacties waren positief. Wie spreken op de aankomende editie en over welk onderwerp?

  • Search Metrics – Erik-Jan Bulthuis (Onetomarket)

Het goed doormeten van campagnes wordt steeds belangrijker: als er (veel) geld omgaat in deze campagnes wil je toch ook weten wat er uit komt. Wat zijn nu zinvolle KPIs voor je search campagne, en hoe richt je deze in? Erik-Jan Bulthuis vertelt het u.

  • Googles Rich Snippets – Joost de Valk, (OrangeValley)

U heeft ze vast wel gezien: waardering onder zoekresultaten, functienamen bij LinkedIn resultaten of zelfs al de in Nederland wat nieuwere event resultaten. Deze resultaten (rich snippets geheten) worden gemaakt op basis van zogenaamde microformats. In deze presentatie vertelt Joost de Valk waar deze resultaten door beïnvloed worden, en hoe u ze zelf kunt krijgen.

Agenda overige seminars Search Marketing Thursday 2010

De Search Marketing Thursday vindt dit jaar verder nog plaats op de volgende data: 23 september 2010 en 18 november 2010. Houd de website in de gaten voor locaties en aanvullende informatie over het programma.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Programma 3e editie Search Marketing Thursday 2010

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/