Eventverslag: Multichannel Conference 2018!

De Multichannel Conference 2018 was een succes! Traffic Builders verzorgde twee sessie tijdens het evenement in DeFabrique in Utrecht. Heb jij de sessies onverhoopt gemist? Bekijk of download de presentaties!

Customer Experience: optimaliseer voor ervaring, niet voor je website

Conversion Rate Optimization (CRO) gaat al lang niet meer over alleen het verhogen van je conversies. De klantreis wordt steeds complexer en moet daarmee ook in z’n geheel worden bekeken. CRO is bij Traffic Builders dan ook Customer Experience Optimization (CXO) geworden. Wij gebruiken het REAN®-model om ervoor te zorgen dat we ieder contactmoment met de klant kunnen optimaliseren. Hoe doen we dat en waarom hebben we daarvoor gekozen? In deze sessie deelt Shirley het allemaal! Belangrijke thema’s die aan bod komen zijn: brand-optimalisatie, mobile en multichannel.

Heb je de sessie onverhoopt gemist of wil je de presentatie nogmaals bekijken? Bekijk hieronder de presentatie:

Download hier de presentatie in PDF.

Influencer marketing: do’s, don’ts en gouden tips

Dat influencer marketing een buzz-woord is sinds een aantal jaar, zal geen marketeer zijn ontgaan. Influencers zijn een nieuw soort BN’ers die op social media een grote schare fans hebben opgebouwd. En die grote schare fans bereiken (de doelgroep van jouw merk of product) daar draait het om bij influencer marketing. Maar hoe zet je als organisatie influencer marketing op een goede manier in? Wanneer is het een interessant middel om in te zetten, hoe zet je een influencer campagne op, welke KPI’s koppel je er aan en nog belangrijker: hoe vind je de juiste influencer? In deze sessie behandelt Lotte de do’s en don’ts van influencer marketing en geeft ze een aantal gouden tips om van jouw volgende (of eerste) influencer campagne een succes te maken. Ook deelt ze het REAN®-marketmarketingmodel van Traffic Builders wat een goede houvast biedt bij het opstellen van je digital marketing strategie.

Heb je de sessie onverhoopt gemist of wil je de presentatie nogmaals bekijken? Bekijk hieronder de presentatie:

Contact

Heb je naar aanleiding van bovengenoemde sessies nog vragen of heb je wellicht overige vragen? Neem gerust contact met ons op.