Matomo (Piwik)

Piwik (Matomo)

Wil jij het meeste uit jouw webanalytics halen? En heb je liever een webanalyticspakket van Europese komaf? De consultants van Traffic Builders hebben ervaring met het Piwik Open Analytics Platform (Matomo).

Deze opensource software geeft je de mogelijkheid om het gedrag van je bezoek te tracken en KPI’s te meten. Daarnaast kun je events, content, campagnes, traffic van verschillende zoekmachines en goal conversion tracken. Piwik (Matomo) biedt een CMS-plugin en heeft geen datalimiet. We werken ook met Piwik Cloud.

In 2018 is Piwik overgegaan naar de naam Matomo. Er wordt in ons veld voornamelijk nog gesproken over Piwik. Naast Matomo (voorheen Piwik) is er ook een betaalde variant beschikbaar, Piwik PRO. Piwik PRO en Matomo zijn twee verschillende entiteiten. Piwik PRO levert geen bijdrage aan het Matomo project.

Daag ons uit!

Heb je uitdagende ambities op het gebied van Piwik (Matomo)? En zoek je digital marketing specialisten die jou écht verder kunnen helpen? Daag ons dan uit. Deel jouw ambities en ontdek de toegevoegde waarde van Traffic Builders. Wij garanderen je een sympathiek eigenwijze insteek, een transparante manier van werken en maximaal resultaat.

Daag ons uit en deel je ambitie!

Wil je meer informatie of vrijblijvend advies? Laat ons contact met je opnemen.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
Gerelateerde diensten
Tije Vlam - Digital Analytics
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Tije

Tije is niet alleen de langste bij Traffic Builders, hij is ook de gene met de meeste passie voor UTM tagging (serieus!), GA, GTM, Enhanced Ecommerce en Dashboarding. Daar maakt hij graag zijn collega’s en onze klanten blij mee. Hij zelf wordt dan superblij van zijn kleine meisje, pizza’s bakken en vliegen met zijn drone.

Neem contact op met Tije
Onze liefde voor challengers
Wij houden van een uitdaging

Bij Traffic Builders hebben wij allemaal een diepgewortelde passie voor digital marketing. Wij zijn op een sympathieke manier kritisch en eigenwijs, waardoor we continue elkaar en onze opdrachtgevers uitdagen voor een nog beter resultaat. Wil je weten met welke opdrachtgevers wij een digital marketing uitdaging aan zijn gegaan?

Meer uitdagingen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.