Matomo (Piwik)

Piwik (Matomo)

Wil jij het meeste uit jouw webanalytics halen? En heb je liever een webanalyticspakket van Europese komaf? De consultants van Traffic Builders hebben ervaring met het Piwik Open Analytics Platform (Matomo).

Deze opensource software geeft je de mogelijkheid om het gedrag van je bezoek te tracken en KPI’s te meten. Daarnaast kun je events, content, campagnes, traffic van verschillende zoekmachines en goal conversion tracken. Piwik (Matomo) biedt een CMS-plugin en heeft geen datalimiet. We werken ook met Piwik Cloud.

In 2018 is Piwik overgegaan naar de naam Matomo. Er wordt in ons veld voornamelijk nog gesproken over Piwik. Naast Matomo (voorheen Piwik) is er ook een betaalde variant beschikbaar, Piwik PRO. Piwik PRO en Matomo zijn twee verschillende entiteiten. Piwik PRO levert geen bijdrage aan het Matomo project.

Daag ons uit!

Heb je uitdagende ambities op het gebied van Piwik (Matomo)? En zoek je digital marketing specialisten die jou écht verder kunnen helpen? Daag ons dan uit. Deel jouw ambities en ontdek de toegevoegde waarde van Traffic Builders. Wij garanderen je een sympathiek eigenwijze insteek, een transparante manier van werken en maximaal resultaat.

Daag ons uit en deel je ambitie!

Wil je meer informatie of vrijblijvend advies? Laat ons contact met je opnemen.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Gerelateerde diensten
Felipe Wesbonk
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Felipe

Felipe werkt sinds januari 2011 bij Traffic Builders. Als Product Manager Webanalytics & Marketing Intelligence is hij verantwoordelijk voor productontwikkeling en begeleidt hij trajecten op het gebied van webanalyse, marketing intelligence en online marketing. Ook geeft hij workshops en is bij SRM Opleidingen docent en mentor/coach voor de opleiding Online Marketeer B. In zijn vrije tijd speelt tennis en is hij verbonden aan een musical theatergroep.

Neem contact op met Felipe
Onze liefde voor challengers
Wij houden van een uitdaging

Bij Traffic Builders hebben wij allemaal een diepgewortelde passie voor digital marketing. Wij zijn op een sympathieke manier kritisch en eigenwijs, waardoor we continue elkaar en onze opdrachtgevers uitdagen voor een nog beter resultaat. Wil je weten met welke opdrachtgevers wij een digital marketing uitdaging aan zijn gegaan?

Meer uitdagingen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.