Piwik (Matomo)

Wil jij het meeste uit jouw webanalytics halen? En heb je liever een webanalyticspakket van Europese komaf? De consultants van Traffic Builders hebben ervaring met het Piwik Open Analytics Platform (Matomo).

Deze opensource software geeft je de mogelijkheid om het gedrag van je bezoek te tracken en KPI’s te meten. Daarnaast kun je events, content, campagnes, traffic van verschillende zoekmachines en goal conversion tracken. Piwik (Matomo) biedt een CMS-plugin en heeft geen datalimiet. We werken ook met Piwik Cloud.

In 2018 is Piwik overgegaan naar de naam Matomo. Er wordt in ons veld voornamelijk nog gesproken over Piwik. Naast Matomo (voorheen Piwik) is er ook een betaalde variant beschikbaar, Piwik PRO. Piwik PRO en Matomo zijn twee verschillende entiteiten. Piwik PRO levert geen bijdrage aan het Matomo project.
 

Daag ons uit!

Heb je uitdagende ambities op het gebied van Piwik (Matomo)? En zoek je digital marketing specialisten die jou écht verder kunnen helpen? Daag ons dan uit. Deel jouw ambities en ontdek de toegevoegde waarde van Traffic Builders. Wij garanderen je een sympathiek eigenwijze insteek, een transparante manier van werken en maximaal resultaat.
 

Gerelateerde tools

Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Robert

Bij Traffic Builders staat Robert bekend als de Kungfu kid van de afdeling, omdat hij naast zijn dagelijkse werkzaamheden in de avond lesgeeft in vechtsport. Uberhaupt staat hij bekend als de persoon met de meeste hobby’s. Je kunt denken aan goochelen, Kungfu, Wingchun, Taichi, Muziek instrumenten bespelen en nog veel meer. Ondertussen is er gelukkig genoeg tijd voor het werk bij Traffic Builders, waar hij met veel plezier in het Weban Alytics team werkt.

Neem contact op

Onze liefde voor challengers

Wij houden van een uitdaging

Bij Traffic Builders hebben wij allemaal een diepgewortelde passie voor digital marketing. Wij zijn op een sympathieke manier kritisch en eigenwijs, waardoor we continue elkaar en onze opdrachtgevers uitdagen voor een nog beter resultaat. Wil je weten met welke opdrachtgevers wij een digital marketing uitdaging aan zijn gegaan?

Meer uitdagingen

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.