Visual Website Optimizer (VWO)

VWO biedt een testing platform waarbij tests gemakkelijk kunnen worden gebouwd, gedraaid en gerapporteerd. De visuele editor biedt iedereen de mogelijkheid om gemakkelijk elementen aan te passen op de website.

Van A/B test tot multivariate test en van split URL tests tot personalisatie. VWO is geschikt voor iedereen die betaalbaar aan de slag wil met testen.

Er zijn veel testing tools op de markt. Maar welke moet je nu kiezen? In dit artikel legt specialist Eva de voor- en nadelen van onze vier meest gebruikte tools uit.
 

Ontdek de mogelijkheden van VWO via Traffic Builders

Waarom zou je VWO juist bij Traffic Builders aanschaffen?
Naast deze handige tool krijg je:

• Hulp bij implementatie: Traffic Builders speelt een adviserende en coördinerende rol bij de technische implementatie van VWO. De pagina’s en doelen worden na implementatie ingesteld en het account wordt gereed gemaakt voor gebruik.

• Maatwerk accountinrichting: elke website en doelgroep is anders. Daarom wordt bij aanschaf van een VWO account via Traffic Builders altijd een strategie toegepast op basis van de websiteprestaties, doelen en doelgroep. Waar leggen we de focus en waar liggen potentiële kansen? Onze specialisten zorgen ervoor dat het account naadloos aansluit op uw website en doelgroep.

• Van inzicht naar actie: onze specialisten testen in VWO en analyseren vervolgens de resultaten. Met deze inzichten worden gerichte adviezen en actiepunten opgesteld om direct mee aan de slag te gaan.
 

Daag ons uit!

Heb je uitdagende ambities op het gebied van VWO? En zoek je digital marketing specialisten die jou écht verder kunnen helpen? Daag ons dan uit. Deel jouw ambities en ontdek de toegevoegde waarde van Traffic Builders. Wij garanderen je een sympathiek eigenwijze insteek, een transparante manier van werken en maximaal resultaat.
 

Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Shirley

Als Product Manager Customer Experience Optimization (CXO) bij Traffic Builders ben ik verantwoordelijk voor innovatie, procesverbetering en kennisdeling om zo CXO op de kaart te zetten. Ook help ik opdrachtgevers in verschillende branches om alles uit hun website of app te halen. De nodige ontspanning haal ik uit series kijken. Met How I Met Your Mother en Game Of Thrones als grote favorieten.

Neem contact op

Onze liefde voor challengers

Wij houden van een uitdaging

Bij Traffic Builders hebben wij allemaal een diepgewortelde passie voor digital marketing. Wij zijn op een sympathieke manier kritisch en eigenwijs, waardoor we continue elkaar en onze opdrachtgevers uitdagen voor een nog beter resultaat. Wil je weten met welke opdrachtgevers wij een digital marketing uitdaging aan zijn gegaan?

Meer uitdagingen

Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.