Traffic Builders benoemd tot Channable Gold Partner

Geschatte leestijd: 2 minuten

Afgelopen vrijdag 13 juli 2018 is Traffic Builders door Channable benoemd tot Gold Partner. Daarmee zijn we onderdeel van een selecte groep partners, welke Channable succesvol inzet voor vele opdrachtgevers. De onderscheiding als Gold Partner hebben we te danken aan het feit dat we alle functionaliteiten zo optimaal mogelijk inzetten voor onze opdrachtgevers en actief bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de tool.

Op de foto: Mitchell de Vries. Goldmember.

Feedbased Advertising

Traffic Builders maakt sinds vorig jaar veelvuldig gebruik van Channable voor het opleveren van verschillende productfeeds. Daarnaast maken we gebruik van Channable voor het opbouwen van dynamische search campagnes waarbij het mogelijk is om op basis van een productfeed AdWords campagnes in te richten en het maken van koppelingen tussen marketplaces zoals Marktplaats, Amazon & Bol.com.

We zijn erg enthousiast over de nieuwste ontwikkelingen van Channable en zien uit naar de samenwerking in de toekomst!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

Interessante onderwerpen
Mitchell de Vries
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Mitchell

Mitchell is sinds augustus 2014 werkzaam bij Traffic Builders als Online Advertising Consultant. Hier kreeg hij de kans om te doen wat hij leuk vindt en zijn kennis over online marketing steeds verder te verbreden. Inmiddels is hij Product Manager SEA. Hij is gek op het proberen van nieuwe “gadgets” en staat vaak vooraan in de rij op het moment dat er iets nieuws wordt gelanceerd waarbij hij zijn huis verder kan automatiseren. Hij speelt regelmatig ‘Destiny’ met vrienden op de PS4.

Neem contact op met Mitchell
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

Nieuwsbrieven
Email*
 
 
 
Nieuwsbrief
 
Blog
 
 

Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement