Traffic Builders gastspreker op Universiteit Nyenrode

Geschatte leestijd: 1 minuten
Wolter Tjeenk Willink, oprichter van Traffic Builders, is door Business Universiteit Nyenrode gevraagd als gastspreker op te treden tijdens een seminar met als thema "Implementing New Communication Channels".

"Opleidingsinstituten geven over het algemeen te weinig aandacht aan nieuwe media en de inzet ervan binnen de marketingmix, zeker waar het de meer traditionele opleidingsrichtingen als Economie en Bedrijfskunde betreft. Aan de ene kant zien we dat internet marketing steeds meer een strategisch vraagstuk begint te worden terwijl we aan de andere kant worden geconfronteerd met traditioneel ingestelde marketeers en directieleden die blind varen op ingeschakelde specialisten als Traffic Builders", aldus Tjeenk Willink.
 
"Kennisoverdracht is cruciaal binnen ons vakgebied. We zien naar onze mening nog teveel concullega´s die zich richten op het vertonen van ‘het truukje’ in plaats van het overdragen van kennis die je in staat stelt strategische keuzes op gefundeerde wijze te nemen", aldus Tjeenk Willink. "Het feit dat een opleidingsinstituut als Nyenrode, dat beoogt topmanagers af te leveren aan de markt, New Media op dergelijke wijze opneemt in het opleidingsaanbod vinden we een bijzonder positieve ontwikkeling".

De professionals van Traffic Builders spreken regelmatig op zakelijke bijeenkomsten en seminars over internet marketing in het algemeen en zoekmachine optimalisatie en -marketing in het bijzonder. Daarnaast worden regelmatig trainingen en workshops verzorgt rondom het thema zoekmachine optimalisatie, zowel incompany als extern.

Business Universiteit Nyenrode


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders en mede-oprichter van ons recruitmentzusje Traffic Builders People. Met ruim 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest ervaren en digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.