Traffic Builders gastspreker op Universiteit Nyenrode

Wolter Tjeenk Willink, oprichter van Traffic Builders, is door Business Universiteit Nyenrode gevraagd als gastspreker op te treden tijdens een seminar met als thema "Implementing New Communication Channels".

"Opleidingsinstituten geven over het algemeen te weinig aandacht aan nieuwe media en de inzet ervan binnen de marketingmix, zeker waar het de meer traditionele opleidingsrichtingen als Economie en Bedrijfskunde betreft. Aan de ene kant zien we dat internet marketing steeds meer een strategisch vraagstuk begint te worden terwijl we aan de andere kant worden geconfronteerd met traditioneel ingestelde marketeers en directieleden die blind varen op ingeschakelde specialisten als Traffic Builders", aldus Tjeenk Willink.
 
"Kennisoverdracht is cruciaal binnen ons vakgebied. We zien naar onze mening nog teveel concullega´s die zich richten op het vertonen van ‘het truukje’ in plaats van het overdragen van kennis die je in staat stelt strategische keuzes op gefundeerde wijze te nemen", aldus Tjeenk Willink. "Het feit dat een opleidingsinstituut als Nyenrode, dat beoogt topmanagers af te leveren aan de markt, New Media op dergelijke wijze opneemt in het opleidingsaanbod vinden we een bijzonder positieve ontwikkeling".

De professionals van Traffic Builders spreken regelmatig op zakelijke bijeenkomsten en seminars over internet marketing in het algemeen en zoekmachine optimalisatie en -marketing in het bijzonder. Daarnaast worden regelmatig trainingen en workshops verzorgt rondom het thema zoekmachine optimalisatie, zowel incompany als extern.

Business Universiteit Nyenrode