Wolter Tjeenk Willink 27 december 2005 / Traffic Builders nieuws
Leestijd: < 1 minuten
Wolter Tjeenk Willink, oprichter van Traffic Builders, is door Business Universiteit Nyenrode gevraagd als gastspreker op te treden tijdens een seminar met als thema "Implementing New Communication Channels".

"Opleidingsinstituten geven over het algemeen te weinig aandacht aan nieuwe media en de inzet ervan binnen de marketingmix, zeker waar het de meer traditionele opleidingsrichtingen als Economie en Bedrijfskunde betreft. Aan de ene kant zien we dat internet marketing steeds meer een strategisch vraagstuk begint te worden terwijl we aan de andere kant worden geconfronteerd met traditioneel ingestelde marketeers en directieleden die blind varen op ingeschakelde specialisten als Traffic Builders", aldus Tjeenk Willink.
 
"Kennisoverdracht is cruciaal binnen ons vakgebied. We zien naar onze mening nog teveel concullega´s die zich richten op het vertonen van ‘het truukje’ in plaats van het overdragen van kennis die je in staat stelt strategische keuzes op gefundeerde wijze te nemen", aldus Tjeenk Willink. "Het feit dat een opleidingsinstituut als Nyenrode, dat beoogt topmanagers af te leveren aan de markt, New Media op dergelijke wijze opneemt in het opleidingsaanbod vinden we een bijzonder positieve ontwikkeling".

De professionals van Traffic Builders spreken regelmatig op zakelijke bijeenkomsten en seminars over internet marketing in het algemeen en zoekmachine optimalisatie en -marketing in het bijzonder. Daarnaast worden regelmatig trainingen en workshops verzorgt rondom het thema zoekmachine optimalisatie, zowel incompany als extern.

Business Universiteit Nyenrode

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Traffic Builders gastspreker op Universiteit Nyenrode

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/