Traffic Builders gastspreker op Universiteit Nyenrode

Geschatte leestijd: < 1 minuten
Wolter Tjeenk Willink, oprichter van Traffic Builders, is door Business Universiteit Nyenrode gevraagd als gastspreker op te treden tijdens een seminar met als thema "Implementing New Communication Channels".

"Opleidingsinstituten geven over het algemeen te weinig aandacht aan nieuwe media en de inzet ervan binnen de marketingmix, zeker waar het de meer traditionele opleidingsrichtingen als Economie en Bedrijfskunde betreft. Aan de ene kant zien we dat internet marketing steeds meer een strategisch vraagstuk begint te worden terwijl we aan de andere kant worden geconfronteerd met traditioneel ingestelde marketeers en directieleden die blind varen op ingeschakelde specialisten als Traffic Builders", aldus Tjeenk Willink.
 
"Kennisoverdracht is cruciaal binnen ons vakgebied. We zien naar onze mening nog teveel concullega´s die zich richten op het vertonen van ‘het truukje’ in plaats van het overdragen van kennis die je in staat stelt strategische keuzes op gefundeerde wijze te nemen", aldus Tjeenk Willink. "Het feit dat een opleidingsinstituut als Nyenrode, dat beoogt topmanagers af te leveren aan de markt, New Media op dergelijke wijze opneemt in het opleidingsaanbod vinden we een bijzonder positieve ontwikkeling".

De professionals van Traffic Builders spreken regelmatig op zakelijke bijeenkomsten en seminars over internet marketing in het algemeen en zoekmachine optimalisatie en -marketing in het bijzonder. Daarnaast worden regelmatig trainingen en workshops verzorgt rondom het thema zoekmachine optimalisatie, zowel incompany als extern.

Business Universiteit Nyenrode


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.