Marek 12 oktober 2009 / Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
Leestijd: < 1 minuten

De vindbaarheid van de eigen website laat voor veel Nederlandse ondernemers te wensen over. Dit blijkt uit een onderzoek van De Zaak in samenwerking met ING Economisch Bureau. Er schort volgens de ondernemers overigens nog veel meer aan de eigen website buiten vindbaarheid.


In totaal vindt 85% van de ondernemers dat de eigen website voor verbetering vatbaar is. De vindbaarheid van de website is voor 52% van de ondernemers onder de maat. Daarnaast vindt 66% dat de inhoud van de pagina’s wat extra aandacht kan gebruiken. Op het gebied van zoekmachinemarketing, zoekmachine-optimalisatie, SEO copywriting en SEO webredactie is dus nog een behoorlijke inhaalslag te maken in Nederland.

De helft van de ondernemers geeft niet meer dan 500 euro uit aan de eigen website. Dit is extreem weinig, zeker omdat de website van een bedrijf een belangrijke functie dient als visitekaartje en informatiebron van een bedrijf. Bovendien lijkt het in tegenstelling met berichten dat online reclame-uitgaven die op tv beginnen in te halen.

Vindbaarheid website: vele oplossingen
Het is opvallend dat de vindbaarheid van de website te wensen overlaat voor veel bedrijven. Juist op dit gebied zijn zeer kosteneffectieve oplossingen te bedenken die zelfs in-house (eventueel onder begeleiding van een SEO workshop of SEO copywriting workshop) zijn uit te voeren. Voor meer informatie over vindbaarheid van uw website neemt u vrijblijvend contact op met Traffic Builders: document.write(nummer);
+31(0)36 53 742 41.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Vindbaarheid website laat vaak te wensen over

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/