We’re going to Ibiza! ♬

Zit dit liedje nu in je hoofd? Mooi, want dit vormde het laatste weekend van juni de soundtrack voor 70 Traffic Builders die samen op reis gingen!

In het kader van ons motto “Work hard, play hard” is het team van Traffic Builders op vrijdag 29 juni vertrokken naar Ibiza voor het jaarlijkse zomeruitje. Stel het je eens voor: om half vijf ’s ochtends met 70 slaperige, maar enthousiaste collega’s op Schiphol verzamelen om het vliegtuig naar Ibiza te pakken… dat is 70 keer het risico op een vergeten paspoort, een overschot aan vloeistoffen of een wekker die te laat afgaat! Voor de feestcommissie een onderneming van formaat, maar ook eentje die als een schoolreisje aanvoelde. Iets mooiers dan een tripje zoals deze konden we ons bijna niet voorstellen! Overigens was niemand te laat en hebben we slechts 1 handbagagekoffertje moeten inchecken van Transavia door een zeer chagrijnige grondstewardess…

Het zomeruitje: meer dan zon-zee-strand

Met een groep van 70 collega’s in het hoogseizoen op stap gaan is een flinke uitdaging. Zie maar eens een hotel te vinden dat aan onze eisen voldoet èn zo veel kamers beschikbaar heeft voor 2 nachten. Gelukkig kwamen de helden van Sunweb als reddende engelen om de hoek kijken en wisten zij voor ons een plek te vinden op het eiland waar we naar hartenlust konden zwemmen, eten, drinken en de WK wedstrijden kijken. 

Voor ons is dit dan ook de ultieme teambuilding. Drie dagen met elkaar op een eiland versterkt namelijk de bijzondere band die we met elkaar hebben: je leert je collega’s beter kennen, komt achter verrassende dingen van elkaar die je nog niet wist en naderhand deel je samen de beste herinnering die je met elkaar hebt kunnen creëren. Zo is er een fietstocht van 135 km georganiseerd, hebben we de capaciteit van de lokale kroeg tot het uiterste gebracht en hebben we met een grote groep staan stampen bij Ushuaia.

Simpatico y seguro (oftewel, sympathiek & eigenwijs)

Dat de groep zo groot was, is een unicum in de geschiedenis van Traffic Builders. Nog nooit hebben we zo veel medewerkers gehad, laat staan dat we er een weekend mee zijn weggeweest. De afgelopen twee jaar zijn we naar Mallorca geweest, in 2016 met 40 collega’s en in 2017 met maar liefst bijna 50 teamleden! Ieder jaar stelt Traffic Builders zijn ambitieuze doelstellingen en het feit dat we het behalen van de ambities op deze manier samen kunnen vieren, dat is iedereen heel veel waard! Sympathiek en eigenwijs blijven we, op de werkvloer en daarbuiten! Traffic Builders is ook niets voor niets uitgeroepen tot een Great Place To Work®!

Meet our team