Workshop Social Media & Search

Geschatte leestijd: 2 minuten

Social media is hot. Toch verzanden veel “social media strategieën” in het posten van tweets op Twitter of vergaren van likes op Facebook. Wilt u weten hoe u social media ècht resultaatgericht inzet voor uw organisatie? Traffic Builders organiseert samen met social media specialist 3sixtyfive een workshop ‘Social Media & Search’ waarin u in korte tijd bijgepraat wordt over de synergie tussen social media en zoekmachinemarketing.

In deze workshop laten wij u zien hoe u uw social media en zoekmachinemarketing strategie en aanpak optimaal op elkaar afstemt. Dit enerzijds met het oog op de toenemende invloed van “Social Search” in de zoekresultaten, maar ook breder. Zo is een keyword analyse erg nuttig voor het bepalen van de zoektermen die gebruikt worden voor social media monitoring. Andersom kunnen de trends die ontdekt worden tijdens het monitoring weer impact hebben op SEA en SEO. Een ander voorbeeld is het identificeren van Influencers. Deze invloedrijke personen en websites kunnen zeer waardevol zijn voor uw authority building strategie.

Wilt u ook meer weten over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van social media en social search? Voor slechts €299,- wordt u bijgepraat over de laatste ontwikkelingen op het gebied van Search, Social Media en krijgt u concrete handvatten voor uw eigen search & social media startegie aangereikt. Voor bestaande relaties is inschrijving kosteloos.

Doelgroep workshop zoekmachinemarketing strategie
De workshop Social Media & Search is primair gericht op online marketeers, e-commerce professionals en marketingverantwoordelijken die meer diepgang willen geven aan hun vakkennis.

De workshops worden gegeven door Nicole Niemann en John Meulemans van 3Sixtyfive en Wolter Tjeenk Willink van Traffic Builders.

Beperkt aantal deelnemers
Om maximale interactie te waarborgen is deelname beperkt tot maximaal 12 personen per workshop. De seminars duren 3 uur, starten om 14.00 uur en worden afgesloten met een borrel.

Data & locatie
Deze gratis strategiesessie wordt op 15 december 2011 op het kantoor van Traffic Builders in Almere gegeven.

Data: Donderdag 15 december 2011 (vol!)
Donderdag 19 januari 2012
Tijdstip: 14.00 – 17.00 uur
Locatie: Donderdag 15 december
P.J. Oudweg 4, 1315 EW, Almere, 2 min. lopen vanaf Almere CS.

Reistijd Utrecht/Amsterdam CS: ca. 35 minuten

Donderdag 19 januari
Hotel Arena, ’s Gravesandestraat 51, 1092 AA, Amsterdam.

Kosten: Gratis voor bestaande relaties
€299,00 p.p. voor open inschrijvingen
Max. aantal deelnemers: Maximaal 12 deelnemers per workshop, max. 1 deelnemer per bedrijf

Voor meer informatie over deze sessie neemt u contact op via workshops@traffic-builders.com of bel met Tamar Neter-Gans van Traffic Builders op 036-5374241.

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.