Michael Kloosterhuis

Michael Kloosterhuis

Digital Advertising Consultant | Display

Mijn naam is Michael Kloosterhuis en woonachtig in Almere, waar ik tevens ben opgegroeid. Tijdens de afstudeerperiode van mijn opleiding Small Business & Retailmanagement aan Hogeschool Windesheim Flevoland kwam ik in aanraking met Digital Marketing. Ik mocht de digitale ontwikkelingen van televisie, radio & Digital out of Home onderzoeken bij Traffic Builders en datzelfde onderzoek bracht me waar ik nu ben; Display Advertising Consultant met een expertise op het gebied van Digital out of Home!

De uitdaging om voor elke opdrachtgever de juiste middelen te matchen aan de specifieke wensen en doelen maakt dat ik mijn werk met veel passie en plezier uitvoer. Ik ben altijd op zoek naar de volgende creatieve uitdaging om vanuit mijn discipline het meeste te halen uit alle kanalen.

Als ik niet aan het werk ben dan vind je mij vaak aan een serie gekluisterd. Leuk feitje; ik kijk ook veel Japanse animé series, waardoor de lijst eigenlijk nooit eindigt.. Verder ben ik verslaafd aan het spelen van games, zowel offline als online, met vrienden. Party tricks heb ik eigenlijk niet, behalve dat ik elke vrijdagmiddagborrel weer een whisky fles tevoorschijn tover. Ben geen expert, maar wel een liefhebber!

Blogberichten door Michael

Mis geen blogartikel meer!

Ontvang onze blogartikelen voortaan in jouw mailbox

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Volg Michael

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.