Wil jij vindbaar zijn in de organische zoekresultaten op zoekwoorden die voor jouw bedrijf relevant zijn? Wil jij beter vindbaar zijn wanneer jouw doelgroep een zoekmachine gebruikt? Traffic Builders realiseert als ervaren SEO-bureau maximale zichtbaarheid in zoekmachines. Met doordachte, toekomstbestendige strategieën zorgen wij voor optimale online zichtbaarheid van jouw organisatie. In 2001 zijn we begonnen als zoekmachine-optimalisatiebureau. De passie voor SEO en de honger naar nog meer kennis zijn bij Traffic Builders nog steeds springlevend. Waarom kies je voor de SEO-expertise van Traffic Builders?

  • 20 jaar SEO-ervaring
  • Up-to-date kennis, ook van technische SEO
  • Bewezen resultaten
Traffic Builders Winnaar SEO-B2B Global Search Award 2020

Welke SEO-diensten bieden wij aan?

Met welke diensten kunnen onze SEO-specialisten jou helpen? Denk bijvoorbeeld aan de ontwikkeling en uitvoering van resultaatgerichte SEO copywriting, de technische kant van SEO en het opbouwen van autoriteit ofwel authority building. Of aan slimme manieren om bestaande bedrijfsprocessen en zoekmachine optimalisatie naadloos op elkaar te laten aansluiten, bijvoorbeeld door de inzet van PR en social media. Met behulp van de speciaal door ons ontwikkelde SEO-tools zijn we extra efficiënt! En omdat jouw vindbaarheid niet beperkt is tot de website, zetten we onze expertise ook graag in voor App store optimization zodat jouw apps ook optimaal vindbaar zijn op Apple en Android apparaten. Wil je eerst weten hoe jouw website er qua SEO voorstaat? Dan kun je beginnen met een SEO Quickscan, een SEO check die jouw website beoordeelt op alle voor SEO belangrijke criteria.

SEO voor je nieuwe website?

Ga je een een nieuwe website laten bouwen of wil je je bestaande website ‘verhuizen’? Dan is het verstandig om in een zo vroeg mogelijk stadium de SEO-experts van Traffic Builders aan te haken. Die kunnen je begeleiden bij alle stappen naar je nieuwe site, (juist) ook als je nog geen content management system of webbouwer hebt gekozen. Onze SEO-consultants ondersteunen je bij alle belangrijke keuzes, zodat je nieuwe site zo zoekmachinevriendelijk mogelijk wordt. Als je verschillende offertes hebt van webbouwers, kan Traffic Builders die geheel onafhankelijk voor jou vergelijken om jou de beste keuze te laten maken. Bij een websitemigratie zorgen wij dat je niet je opgebouwde SEO-waarde en relevante verkeer verliest. We begeleiden je in alle fases van de migratie en zorgen dat jij precies en tijdig weet wat er moet gebeuren. Wij controleren per fase of aan alle belangrijke criteria is voldaan voor maximaal behoud van SEO-performance.

SEO: een proces, geen project

Bij Traffic Builders weten we dat zoekmachine optimalisatie een proces is, geen project. Een technisch onvriendelijk CMS of e-commerceplatform is een showstopper. Maar een technisch SEO-vriendelijk CMS of e-commerceplatform nog geen showmaker. Het fundament voor écht succesvolle zoekmachine-optimalisatie begint daarna pas. Daarom zetten wij als SEO-bureau samen met jou de basis neer voor dit proces. Kennisdeling, kennisborging en het optimaal benutten van jullie en onze expertise staan centraal.

Traffic Builders als zoekmachine optimalisatie bureau

Heb je grote ambities op het gebied van zoekmachine optimalisatie? En wil je die samen met ervaren marketing specialisten verwezenlijken? Deel jouw ambities en ontdek onze toegevoegde waarde. Wij garanderen je een sympathiek eigenwijze insteek, transparante manier van werken en maximaal resultaat.

Pushing Marketing Boundaries

We zoeken de grenzen van digital marketing op met innovatieve oplossingen. Daarbij dagen we onszelf uit, maar ook onze opdrachtgevers. Met succes: in 2020 wonnen we 3 Global Search Awards en een IAB Programmatic Award. Ook in 2021 wonnen we een Global Search Award.
Ben je klaar voor een winnende SEO-strategie? Ontdek onze resultaatgerichte manier van werken en neem contact op.

Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Robbert

zoek•ma•chi•ne op•ti•ma•li•sa•tie/ SEO : o – het geheel aan werkzaamheden en activiteiten dat Robbert al 10 jaar slim toepast om voor uiteenlopende (soms ook beursgenoteerde) opdrachtgevers in diverse branches een hoge positie in de reguliere zoekresultaten van zoekmachines te bewerkstelligen. Zijn ranking-statistieken en behaalde conversieratio’s spreken voor zich!

Neem contact op

Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze partners