SEO zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

Realiseer maximale zichtbaarheid in zoekmachines
SEO zoekmachine optimalisatie

Wil jij de vindbaarheid van jouw zoekwoorden verbeteren (Engage) in de organische zoekresultaten? Wil jij beter vindbaar zijn wanneer jouw doelgroep een zoekmachine gebruikt (Activate)? Traffic Builders helpt je als SEO-bureau met het realiseren van maximale zichtbaarheid in zoekmachines. Met doordachte, toekomstbestendige SEO-strategieën zorgen wij voor optimale online zichtbaarheid van jouw organisatie. Ruim 16 jaar geleden zijn we begonnen als zoekmachine optimalisatiebureau. En die passie en onveranderde groei van kennis hebben we nog steeds.

Waarom is SEO een proces, en geen project?

Bij Traffic Builders geloven we dat SEO een proces is en géén project. Een technisch SEO-onvriendelijk CMS of e-commerceplatform is een showstopper, maar een technisch SEO-vriendelijk CMS of e-commerceplatform nog geen showmaker. Het fundament voor écht succesvolle zoekmachine optimalisatie begint daarna pas. Daarom creëert SEO-bureau Traffic Builders graag samen met jou de basis voor dit proces. Kennisdeling, kennisborging en het optimaal benutten van jullie en onze expertise staan dan ook centraal binnen onze samenwerking.

Welke SEO-diensten bieden wij aan?

Met welke diensten kunnen onze SEO-specialisten jou helpen? Denk bijvoorbeeld aan de ontwikkeling en uitvoering van resultaatgerichte SEO copywriting, de technische kant van SEO en het opbouwen van autoriteit ofwel authority building. Of aan slimme manieren om bestaande bedrijfsprocessen en zoekmachine optimalisatie naadloos op elkaar te laten aansluiten, bijvoorbeeld door de inzet van PR en social media. Met behulp van de speciaal door ons ontwikkelde SEO-tools zijn we extra efficiënt! En omdat jouw vindbaarheid niet beperkt is tot de website, zetten we als SEO-bureau onze expertise ook graag in voor App store optimization zodat jouw apps ook optimaal vindbaar zijn op Apple en Android apparaten.

Hoe daag je ons uit?

Heb je uitdagende ambities op het gebied van SEO? En zoek je digital marketing specialisten die jou écht verder kunnen helpen? Daag ons dan uit. Deel jouw ambities en ontdek de toegevoegde waarde van Traffic Builders en onze manier van werken. Wij garanderen je een sympathiek eigenwijze insteek, een transparante manier van werken en maximaal resultaat. Neem contact op!

Daag ons uit en deel je ambitie!
Met welke uitdagingen kunnen we je helpen? Vraag een offerte aan!
Contact
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
Gerelateerde tools
Sem van der Klauw
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Sem

Tijdens kantooruren is hij een doodnormale SEO’er… maar buiten kantooruren verandert hij in een fanatieke (vecht)sporter pur sang. De Jean Claude van Damme van de SEO’ers is gek van Tae-Kwon-Do, maar is ook niet vies van (kick)boksen en goede sessies in de gym waarbij de conditie en kracht op de proef worden gesteld. Al sinds de studie in aanraking gekomen met verschillende digital marketing deelgebieden, waarvan de focus is uitgevallen op zoekmachineoptimalisatie. Van afstudeerstagiair, trainee tot consultant en uiteindelijk in de huidige hoedanigheid van Product Manager gerold. Zijn ambitie is om een specialist met brede focus te zijn. Beter gezegd: zoveel mogelijk leren over zoveel mogelijk onderwerpen. Uiteraard onmogelijk, maar ach.. hij doet in ieder geval zijn best! Ondanks zijn achtergrond in de vechtsport is hij best lief hoor, dus maak je geen zorgen en kom gerust langs voor praatje, borrel of happie eten!

Neem contact op met Sem
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.