SEO zoekmachine optimalisatie

App Store Optimization

SEO zoekmachine optimalisatie

Wil je dat jouw app goed gevonden wordt in de app store? Zoek je een bureau dat precies weet wat er belangrijk is voor een goede vindbaarheid van apps? Vanwege de enorme vlucht van mobiel gebruik worden apps steeds belangrijker, maar vergeet niet dat jouw app ook nog gevonden moet worden voordat een gebruiker hem kan downloaden.

App store optimization zorgt ervoor dat gebruikers jouw app sneller vinden in een winkel vol met apps die vragen om aandacht. Door middel van de optimalisatie van bijvoorbeeld de teksten, afbeeldingen en eventueel reviews zorgen wij ervoor dat jouw app in de diverse app stores beter vindbaar is voor jouw doelgroep. Ook hij gaan wij doordacht te werk en weten we door onderzoek en analyses welke termen voor jouw app en jouw doelgroep relevant zijn.

Daag ons uit!

Heb je uitdagende ambities op het gebied van app store optimization? En zoek je digital marketing specialisten die jou écht verder kunnen helpen? Daag ons dan uit. Deel jouw ambities en ontdek de toegevoegde waarde van Traffic Builders. Wij garanderen je een sympathiek eigenwijze insteek, een transparante manier van werken en maximaal resultaat.

Daag ons uit en deel je ambitie!

Met welke uitdagingen kunnen we je helpen? Vraag een offerte aan!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
Gerelateerde tools
Peter Hage
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Peter

Peter Hage is werkzaam als Project Manager & Team Lead SEO. In deze functie is hij verantwoordelijk voor een optimale samenwerking tussen het team van Traffic Builders en dat van onze ambitieuze klanten. Hiernaast is hij een bijzonder trotse papa en kun je hem alles vragen over de combinatie sport en voeding.

Neem contact op met Peter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement