Marek 12 augustus 2009 / Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
Leestijd: < 1 minuten

Google Caffeine is de nieuwe naam voor de real time search engine van Google. Op dit moment is er een testversie online waarop mensen de real time search engine kunnen uitproberen.


Google real time search engine nu eindelijk op komst?
Het nieuws dat een Google real time search engine werd ontwikkeld, is al langer bekend. Hiermee wil Google search engines als die van Twitter het vuur na aan de schenen leggen. De testversie van de real time search engine van Google is dan ook geen vreemde volgende stap. Als Google de merkwaarde boven de 100 miljard dollar wil houden en 2,8 miljard dollar per maand aan zoekopdrachten wil blijven verdienen, zal het moeten blijven innoveren. De vraag is alleen wanneer Google Caffeine live gaat.

Google zal eerst kijken hoe de real time search engine technologie bevalt. Feedback van gebruikers van Google Caffeine zal de komende maanden worden verzameld en gebruikt om de real time search engine te perfectioneren. Alle gebruikers kunnen via een link onderaan de pagina van de testversie van Google Caffeine hun feedback doorgeven aan Google. De verwachting is dat Google de real time search engine eerst per land of regio zal uitrollen. Het zal dus nog even duren voor de hele wereld kan genieten van Google Caffeine.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Google Caffeine: real time search voor de grootste zoekmachine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/