Marek 15 juni 2009 / Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
Leestijd: < 1 minuten

Google gaat waarschijnlijk op korte termijn een search engine lanceren die real time geüpdate wordt. Deze zoekmachine zal content gaan indexeren van microblogs als Twitter. Dat sociale netwerk heeft al een realtime zoekmachine, en zou zo de directe concurrent worden van Google’s real time search engine.


De real time search engine van Twitter heeft 2 nadelen, die voor het milieuvriendelijke Google kansen bieden: de zoekmachine wordt alleen gebruikt voor de vele content op Twitter en de zoekresultaten staan gerangschikt op datum. Ook andere Twitter-zoekmachines als Tweefind en Twingly halen niet het resultaat dat het populaire Google beoogt met de veronderstelde nieuwe real time search engine.

Google ontkent vooralsnog een real time search engine aan het testen te zijn. De kennis om een real time search engine te bouwen is er echter wel. Google’s Blog Search werkt immers ook al real time.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Google real time search engine op komst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/