Marek 16 februari 2009 / Traffic Builders nieuws
Leestijd: < 1 minuten

Google SearchWiki lijkt nu ook voor AdWords te komen. Met Google SearchWiki zette Google enige tijd geleden een stap richting social media, door het zelf rangschikken van zoekresultaten mogelijk te maken. De gebruiker kon in de eigen zoekresultaten zelf bepalen welke website op welke plaats hoorde te komen. Nu wil Google ook Google SearchWiki voor AdWords aanbieden.


Google SearchWiki voor organische zoekresultaten moet in Nederland nog gelanceerd worden. De Amerikanen hebben echter ook al de beschikking over Google SearchWiki voor AdWords. De werking is wel iets beknopter. Waar bij de ‘organische’ Google SearchWiki de resultaten echt gerangschikt kunnen worden, kan bij de AdWords-variant alleen gekozen worden om bepaalde resultaten weg te klikken, zodat ze niet meer vertoond worden. Of dit betekent dat deze specifieke advertentie op dat keyword niet meer getoond wordt, of dat alle advertenties van die partij op dat keyword niet meer getoond worden, is onduidelijk. Allicht horen we in de nabije toekomst meer over Google SearchWiki voor AdWords.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Google SearchWiki voor AdWords?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/