Frans van Dolderen 28 oktober 2008 / Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
Leestijd: < 1 minuten

Google mag dan wat last hebben van de kredietcrisis (hoewel de winst van Google boven verwachting was), de oprichters varen nog steeds wel bij hun inmiddels 10 jaar oude zoekmachine. Dat je als oprichter van Google niet op een houtje hoeft te bijten, bewezen ze onlangs weer door een gevechtsvliegtuig aan te schaffen. Het vliegtuig mag aansluiten bij de vloot Boeings van Google.

Google's nieuwste speeltje kan ongeveer voor de deur geparkeerd worden op militaire basis Moffett Field. Oprichters Sergey Brin en Larry Page mochten de Alpha Jet straaljager daar overigens niet zomaar parkeren. Vandaar dat Google aan NASA, de eigenaar van het vliegveld, heeft beloofd dat het oorlogswapen ook wetenschappelijke vluchten zal maken. Welke nieuwe technologie hieruit voort zal komen die enige relevantie kan hebben voor Google, is onduidelijk.

Google's nieuwste aankoop zal waarschijnlijk voornamelijk als leuk speeltje worden gebruikt. Google bewijst hier wel weer mee dat, ondanks de kredietcrisis, search nog steeds een sterke markt is. En misschien zien we dankzij de straaljager straks nog wat boeiende 'bird views' op Google Streetview of Google Maps

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Oprichters Google kopen gevechtsvliegtuig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.