Traffic Builders 09 januari 2020 / Traffic Builders nieuws
Leestijd: 3 minuten

Het nieuwe jaar start goed want eind januari zijn we aanwezig op de WebWinkel Vakdagen. Het event vindt dit jaar voor de 14e keer plaats en met maar liefst 11 lezingenzalen en 280 exposanten (waaronder Traffic Builders), belooft het wederom een marketingevent te zijn waar je absoluut bij moet zijn. Daarbij geven twee van onze product managers interessante keynotes op woensdag 29 en donderdag 30 januari.

webwinkelvakdagen 2020

Keynotes Traffic Builders bij de WWVD 2020

De 5 niet te missen digital branding kansen voor 2020 – Daphne Smaling

Wanneer: Woensdag 29 januari 11.15-11.45u
Waar: Lezingenzaal 6

Daphne Smaling

Digital branding is constant in beweging. Maar welke ontwikkelingen en trends mag jij als marketeer niet missen in 2020? In de sessie van Daphne, product manager display advertising, vertellen we je alles over de meest interessante advertentievormen, features, tools en trends waar je direct na de sessie mee aan de slag kunt.

Aan de hand van succesvolle cases en voorbeelden legt Daphne uit waar je op moet letten en wat enkele voor- en nadelen zijn van de features. Denk bijvoorbeeld aan de toepassingen van recente ontwikkelingen binnen Google zoals de Discovery Ads, native advertising kansen en Digital out of Home. Een niet te missen keynote voor iedereen die in het nieuwe jaar stappen wilt zetten op het gebied van digital branding.

Al je marketingkanalen inzichtelijk met Datahive 360 – Tije Vlam

Wanneer: Donderdag 30 januari 12.00-12.30u
Waar: lezingenzaal 7

Tije Vlam
Digital marketing vraagt om een data-driven-aanpak. Maar hoe krijg je nou gemakkelijk een overzicht van al je kanalen en de bijbehorende resultaten? In de praktijk kost het combineren van data uit verschillende kanalen marketeers vooral heel veel tijd. Tijd die je liever in optimalisatie van je campagnes stopt. Dat kan nu. Tije laat je tijdens de WWVD zien hoe wij Datahive 360 ontwikkelden met juist dit doel voor ogen.

Datahive 360 is ontwikkeld vanuit onze eigen behoefte als agency om onze klanten snel en gemakkelijk te voorzien van betrouwbare gecombineerde data die het maken van beslissingen vereenvoudigd. Een sessie voor iedere marketeer die in dit proces nog wel eens tegen data-uitdagingen aanloopt.

Meer over Datahive 360

Zien we jou bij de WWVD 2020?

Onze keynotes zelf aanschouwen? Dat kan! De WebWinkel Vakdagen is een gratis event waar iedereen zich voor kan aanmelden. Met je aanmelding kun je zowel op woensdag als op donderdag naar binnen.
Je kunt ons ook vinden bij stand 219. Dit is vlakbij de grote keynote-zaal en de VIP-lounge. Hopelijk zien we je daar!

Meld je aan voor de WebWinkel Vakdagen 2020

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Traffic Builders bij de WebWinkel Vakdagen 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/