Frans van Dolderen 30 oktober 2008 / Zoekmachine Adverteren (SEA)
Leestijd: < 1 minuten

Yahoo! doet het niet erg goed de laatste tijd. De winstcijfers van Yahoo! stelden teleur en flinke ontslagen bij de zoekmachine werden aangekondigd. Ook de advertentiedeal tussen Yahoo! en Google laat lang op zich wachten. Yahoo! zoekt daarom verder naar oplossingen en denkt deze nu gevonden te hebben in de vorm van AOL.

Nadat Yahoo! het overnamebod van Microsoft had afgewezen, ging het eigenlijk alleen maar bergafwaarts met de onderneming. Mogelijkheden om winst te maken en kosten te saneren worden daarom uitvoerig bekeken. Hiervoor willen Yahoo! en AOL de krachten gaan bundelen. Deze gezamenlijke pogingen tot besparing en winstmaximalisatie van Yahoo! en AOL zouden uiteindelijk kunnen leiden tot een fusie tussen de twee bedrijven, zo meldt persbureau Reuters vandaag. Het zou voornamelijk gaan om de integratie van de content en advertentiebusiness van AOL in Yahoo!, maar kan dus uiteindelijk leiden tot een fusie tussen AOL en Yahoo!

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Yahoo! en AOL gaan mogelijk fuseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.