Michael Kloosterhuis winnaar Programmatic Specialist bij de Programmatic Awards 2023

“Altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en innovaties”, “Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk bij collega’s en klanten”, “Klanten lopen met hem weg” en “Michael is een voorloper op het gebied van display marketing” zijn slechts een greep uit de lovende reacties als bij collega’s gevraagd wordt waarom Michael moet winnen. En dat deed hij. Donderdag 15 juni, ontving collega Michael Kloosterhuis de Talent Award voor Programmatic Specialist bij de Programmatic Awards 2023 en daar zijn we trots op!

Programmatic Award Michael Kloosterhuis

Verdiend gewonnen

Michael zijn groeipad is indrukwekkend en het is dan ook niet meer dan terecht dat hij deze Programmatic Award heeft gewonnen. Tijdens zijn afstudeerstage bij Traffic Builders 6 jaar geleden zette hij eigenhandig de dienst Digital out of Home op en sindsdien is hij niet meer weg te denken. Hij groeide van Display Consultant tot Product Manager Display Advertising en is tegenwoordig Digital Strategy Consultant. Daarbij is hij verantwoordelijk voor omnichannel mediaplannen en marketingstrategieën voor diverse van onze key accounts.

Michael is sympathiek eigenwijs. Hij mijdt geen lastige vragen en is kritisch, ziet overal mogelijkheden in en zet met innovatieve ideeën prijswinnende campagnes op. Geen uitdaging is hem te gek. Hij is daarnaast in de lead voor partnerships met bijvoorbeeld Azerion en Quantcast en hij is onderdeel van de kerngroep Programmatic van de VIA Taskforce. Ook deelt Michael graag zijn kennis. Hij spreekt graag op evenementen en leent zich altijd als sparringpartner voor collega’s. Kortom, er is niemand die deze Programmatic Award meer verdiende!

Programmatic Awards

Bij de Programmatic Awards worden jaarlijks prijzen uitgeloofd aan de beste programmatic advertising cases en (opkomende) talenten. Dit jaar gebeurde dat vanuit het STRAAT Museum in Amsterdam. In 2020 wonnen we eerder een Programmatic Award, met onze full funnel campagne voor OGZ. Oh ja, hadden we al verteld dat Michael die case heeft geschreven?

"</p

VIA

De Programmatic Awards worden georganiseerd door VIA, een netwerk met honderden leden uit onder andere data, media, creatie en technologie organisaties. Met 12 verschillende taskforces levert VIA een bijdrage aan de ontwikkeling en groei van het marketing- en communicatievakgebied. Als lid van VIA kan je dan ook deelnemen in taskforces rondom bijvoorbeeld search, cookieless, data & techniek en creative. Ook is er een taskforce voor programmatic, waar Michael zoals we eerder noemden onderdeel van is.