European Search Awards 2021 & Traffic Builders

Jaarlijks worden de European Search Awards uitgereikt voor de beste search-cases (SEO en SEA). Op vrijdag 26 maart 2021 is de shortlist met nominaties bekend gemaakt. Traffic Builders is 10 keer genomineerd met werk van OGZ, Wereldhave, Woonboulevard Poortvliet XXL en Optimo! Een teamprestatie waar we super trots op zijn!

Traffic Builders is genomineerd in de volgende categorieën:

OGZ Webwinkel Vakdagen

  • Best Use of Data (PPC)

Wereldhave

  • Best Use of Search Real Estate & Property
  • Best Local Campaign PPC
  • Best Low Budget Campaign PPC
  • Best Integrated Campaign

Woonboulevard Poortvliet XXL

  • Best Use of Search – Retail/E-commerce PPC
  • Best Local Campaign PPC
  • Best Use of Social Media in a Search Campaign

Optimo

  • Best Low Budget Campaign PPC
  • Best Use of Search B2B PPC

Benieuwd naar onze unieke werkwijze?
Neem contact met ons op!

Over Traffic Builders

Traffic Builders is sinds 2011 hét datagedreven full funnel digital marketingbureau. In 2020 werd ons werk bekroond met 3 Global Search Awards, een IAB Programmatic Award voor de beste full funnel campagne, 7 European Search Awards nominaties en 7 Dutch Search Awards nominaties. Dit jaar vieren we ons 20-jarig bestaan. We willen de grenzen van marketing verleggen en onszelf en onze opdrachtgevers iedere dag uitdagen. Pushing Marketing Boundaries noemen we dat.

Terugblik 2020

2020 was met een mondiale pandemie een jaar waarin alles anders was dan normaal en er meerdere malen snel geschakeld moest worden in de diverse campagnes. Soms moesten winkels (tijdelijk) dicht, dan weer werd de datum van een event naar voren geschoven. Flexibiliteit en creativiteit werden niet alleen van ons maar ook van onze opdrachtgevers gevraagd. We willen Wereldhave, Optimo, Woonboulevard Poortvliet XXL en OGZ dan ook uiteraard bedanken voor het vertrouwen. We zijn extra trots op deze bijzondere (Covid-19)-nominaties voor de European Search Awards 2021. We gaan er in 2021 met het hele team en al onze opdrachtgevers net zo’n bijzonder en succesvol jaar van maken!

European Search Awards 2021 finalist traffic builders

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Our Partners