Marek 27 mei 2009 / Traffic Builders nieuws
Leestijd: < 1 minuten

Yahoo! is een nieuwe homepage aan het ontwikkelen. Intern wordt met allerlei nieuwe lay-outs getest. Van die lay-outs is er nu eentje uitgelekt, die meedingt om Yahoo!’s nieuwe homepage te worden.


Dat het in Japan zo populaire Yahoo! met een nieuwe homepage komt, is niet heel vreemd. Nu Cuil met een betere lay-out is gekomen, Microsoft Kumo (waarschijnlijk onder de naam Bing) gaat lanceren en Google veel updates voor de zoekmachine doorvoert, moet ook het spartelende Yahoo! van zich laten horen. Onderstaande afbeelding kan die reddende nieuwe homepage van Yahoo! zijn.

Yahoo!’s nieuwe homepage krijgt als grootste nieuwe feature waarschijnlijk een sectie met ‘Favorieten’. In dit voorbeeld zijn deze nog ingevuld door Yahoo! zelf, maar het is de bedoeling dat gebruikers deze naar eigen smaak en goeddunken aanpassen. Ook moet er op de nieuwe homepage van Yahoo! een zogenaamde Yahoo! Updates app. komen, waarmee vrienden en hun bezigheden te tracteren zijn. Ook biedt de nieuwe homepage de mogelijkheid om verschillende e-mailaccounts vanaf 1 pagina te bereiken.

Of de nieuwe homepage van Yahoo! daadwerkelijk overeen gaat komen met het hier getoonde design, is nog niet helemaal zeker. Yahoo! is momenteel nog druk aan het testen. In de komende maanden zal waarschijnlijk meer duidelijk worden over Yahoo!’s nieuwe homepage.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Yahoo!’s nieuwe homepage: sneak preview

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/