Hoera! Traffic-Builders.com in een nieuw jasje!

Als ervaren digital marketing bureau werken we graag mee aan het traject voor een nieuwe website van onze opdrachtgevers. We steken veel tijd en energie in de voorbereiding, bewaken de voortgang en monitoren het resultaat. Maar onze eigen website kon ook wel een likje verf gebruiken! De laatste grote update was ruim twee jaar geleden en met de verandering van onze slogan ‘Online Marketing Intelligence’ naar ‘Digital Marketing Intelligence’ kon een nieuwe website niet uitblijven. Na maanden voorbereiding en hard werken is het dan eindelijk zover: we zijn live! De afgelopen tijd hebben onze vrienden van Webbio flink geklust aan onze nieuwe jas en met trots wil ik je de nieuwe website laten zien! 

Een nieuw gezicht

We vinden het erg belangrijk dat je gemakkelijk en overzichtelijk informatie kunt vinden. Daarom hebben we het ontwerp helder, licht en clean gehouden. Door de diensten te verdelen in twee thema’s ‘Digital Marketing’ en ‘Creatie, data en technologie’ zorgen we voor een heldere scheiding tussen de diensten. Op de homepage hebben we verschillende modules een plek gegeven. Naast een korte introductie van ons bedrijf en de diensten die wij aanbieden, hebben we ruimte gemaakt voor het REAN®-model. Dit model is de rode draad door de gehele website, maar daar later meer over.

Het meeste verkeer komt uit onze blogartikelen. Deze mogen dus niet op de homepage ontbreken! Onder het mom van ‘de laatste trends en ontwikkelingen’ hebben we de laatste blogartikelen in een slider geplaatst.

Tot slot heeft Chef du Maison, Wolter Tjeenk Willink een plekje gekregen en geven we ook een idee van onze werkwijze door een aantal cases uit te lichten. We sluiten de homepagina af met de mogelijkheid om je in te schrijven voor de nieuwsbrief en een footer met onze locatie, contactmogelijkheden en andere belangrijke bestemmingspagina’s.

REAN®: de rode draad door Traffic Builders

Het REAN®-model is de basis van al onze werkzaamheden. Als je onze blogs met enige regelmaat leest, zal dit geen verrassing zijn. We hebben daarom de diensten in het menu ingedeeld volgens de verschillende fasen van het model.

Zoals ik al eerder vertelde, hebben we in de navigatiestructuur een scheiding gemaakt tussen Digital marketing en Creatie, data en technologie. Met de digital marketing strategie aan kop, gaan we vanuit de REACH-fase met SEO en SEA, door naar ENGAGE met feed-based advertising en social media marketing naar ACTIVATE met display advertising en pakken we met content marketing de NURTURE fase mee. De diensten die onder Creatie, data en technologie vallen, zijn ondersteunend en onmisbaar voor een goede strategie. Hieronder vallen Digital Analytics, Customer Experience Optimization en Creative Development.

Trots op versie 1.0

Met zoveel kennis in huis was het een flinke klus om te voorkomen dat we zouden verzanden in eindeloos gemail en ellenlange discussies over vorm, plugins of thema. Projectleider Isolde Roodselaar had de schone taak om dit traject in goede banen te leiden, en met succes! Natuurlijk hadden we genoeg bergen te overwinnen die de weg naar livegang bemoeilijkten. Van nieuwe iconen tot ontbrekende cases, met als absolute uitschieter: de onmisbare formulieren in Clickdimensions. Maar het is gelukt en we zijn onwijs trots op het resultaat. Met de livegang zijn we er nog niet, dit is immers versie 1.0. Om in de woorden van onze Robbert van Ekris te spreken; de website is nooit af. Dus heb je feedback, vragen of opmerkingen? Vul dan dit contactformulier in. *pun intended.